GAUMESHOP

Onze brochures

Gaume Magazine 2023 - FR/NL/EN

Het Huis voor Toerisme van de Gaume, heeft het genoegen u de tweede editie van zijn jaarlijkse en gratis inspiratiemagazine voor te stellen.Een magazine voor alle doelgroepen dat ervoor zorgt dat je je volledig onderdompelt in de natuur, de tijd neemt, betekenis geeft aan je reis, avonturen beleeft en geniet van je bestemming.

Laat je betoveren door de bezienswaardigheden van de Gaume en omgeving, ontdek goede gezinsplannen of zelfs de projecten van het Huis voor Toerisme van de Gaume en zijn partners.

Ga volledig ondergedompeld in onze geweldige streek dankzij de prachtige foto’s.

Nieuw dit jaar: het magazine is drietalig, Frans, Nederlands en Engels! Het werd bereikt dankzij een geweldige samenwerking met de verschillende partners en een opmerkelijk teamwerk, met dank aan hen!

Het is gratis verkrijgbaar in alle toeristische diensten van de Gaumestreek.

Ambachtslieden & producenten van de Gaume

Welkom in Gaume, de regio in het zuiden waar het terroir uniek is en waar producenten en ambachtslieden gepassioneerd zijn. Ze delen hun liefde voor de natuur en hun wens om de wereld op hun eigen manier te veranderen, terwijl ze de waarden van de Gaume, zoals warmte en lekker eten, benadrukken. In deze 100% lokale verzameling vindt je alle goede adressen om van dit terroir te proeven en de creativiteit van Gaume te ontdek-ken. Laat je verleiden door deze unieke gastronomische en am-bachtelijke ervaring !

Blik op de Belgische Ardennen n°31

Natuur, erfgoed, folklore en tradities… Ons magazine ‘Blik op de Ardennen’ is een prachtige verzameling van ervaringen, goede tips en kleine pareltjes te ontdekken op ons rijk grondgebied. Van Manhay tot Arlon, via Marche-en-Famenne, La Roche-en-Ardenne, Bastogne, Saint-Hubert, Virton of zelfs Bouillon, Blik op de Ardennen omschrijft het hele gebied van Belgisch Luxemburg

De toppers

Ben je eerder sportief of wil je gewoon nietsdoen langs de Semois? Laat je door de Gaume verassen! Onze talrijke toppunten zijn onder andere: het erfgoed, de natuur en de landschappen, de gastronomie,enz… 

Om het even jouw leeftijd, reis je alleen of met z’n tweeën, in familie- of vriendenkring, aarzel niet meer en kom de Gaume ontdekken.

Met de familie in de Gaume

Zin in de Gaume voor jong en oud te ontdekken? Of het nu regent, winderig is of de zon op zijn hoogtepunt is, wij bieden u goede adresjes en veel ideeën voor activiteiten. U zal er magie, avontuur, activiteiten met dieren, buitenactiviteiten, thematische routes, ,ideeën voor gastronomische ontdekkingen, musea, bioscopen, speeltuinen en restaurants geschikt voor kinderen vinden … en nog veel meer!

In de Gaume verblijven

Vind eenvoudig uw vakantieverblijf in de Gaume met onze gids!
Ingedeeld per type en gemeente biedt onze brochure u meer dan 90 verblijfsmogelijkheden, dus voor elk wat wils en voor elk budget.

Lekker eten in de Gaume

De beste restaurants van de Gaume, vindt je hier!