GAUMESHOP

Onze brochures

Gaume Magazine

Jaarlijks en gratis, ontbreekt het deze eerste editie niet aan innovatie, u vindt ideeën voor activiteiten die door ons of onze partners zijn getest en goedgekeurd. Wandelingen, natuurgebieden, dorpen, attracties, culturele evenementen, erfgoed, lokale producten… Maar ook nieuwe content zoals familietips!   Dit magazine is een volledige onderdompeling in onze mooie streek dankzij schitterende foto’s. Verrassingen van pagina tot pagina die zeker zullen verrassen!

De toppers

Ben je eerder sportief of wil je gewoon nietsdoen langs de Semois? Laat je door de Gaume verassen! Onze talrijke toppunten zijn onder andere: het erfgoed, de natuur en de landschappen, de gastronomie,enz… 

Om het even jouw leeftijd, reis je alleen of met z’n tweeën, in familie- of vriendenkring, aarzel niet meer en kom de Gaume ontdekken.

Met de familie in de Gaume

Zin in de Gaume voor jong en oud te ontdekken? Of het nu regent, winderig is of de zon op zijn hoogtepunt is, wij bieden u goede adresjes en veel ideeën voor activiteiten. U zal er magie, avontuur, activiteiten met dieren, buitenactiviteiten, thematische routes, ,ideeën voor gastronomische ontdekkingen, musea, bioscopen, speeltuinen en restaurants geschikt voor kinderen vinden … en nog veel meer!

In de Gaume verblijven

Vind eenvoudig uw vakantieverblijf in de Gaume met onze gids!
Ingedeeld per type en gemeente biedt onze brochure u meer dan 90 verblijfsmogelijkheden, dus voor elk wat wils en voor elk budget.

Lekker eten in de Gaume

De beste restaurants van de Gaume, vindt je hier!