GAUMESHOP

Escape Gaume

Een onderzoek -en puzzelspel midden in het centrum van Virton!

PRINCIPE VAN DE SPEL:

Kom met familie, vrienden of voor een teambuilding deze meeslepende ervaring beleven en dompel jezelf onder in het lichaam van een onderzoeker uit de jaren vijftig.

Je hebt een uur om je missie te volbrengen. Zodra de deur gesloten is, start de timer. Onze gamemaster is echter in de buurt als je een beetje hulp nodig hebt.

Dit escape game, gelegen in het centrum van Virton, kan worden gedaan met een team van 2 tot 6 spelers en de puzzels zijn toegankelijk voor zowel beginners als voor ingewijden.

Let op, de animatie is vertaald, maar de gamemaster die je vergezelt, spreekt niet noodzakelijkerwijs jouw taal. Het welkomwoordje, de introductie en de instructies worden bij je aankomst schriftelijk doorgegeven door de gamemaster. Je hebt een paar minuten om alle documenten te lezen die tot je beschikking staan voordat je de Escape betreedt. Tijdens het spel, en indien nodig, kun je de gamemaster om vertaalde papieren aanwijzingen vragen voor elke de raadsels.

Love & Rose'ali

JOUW MISSIE: HET MYSTERIE VAN DE ABDIJ

In de 18e eeuw verdween 2000 Louis d’or uit het ambt van pater-abt Cornélius, voormalig penningmeester van de abdij. Toen hij stierf, hebben verschillende monniken tevergeefs naar deze schat gezocht…

Stel je onderzoeksteam samen, ga terug in de tijd en help ons dit mysterie op te lossen!   Maar wees voorzichtig, denk goed na voordat je aan deze zoektocht begint! Je tijd is beperkt en je hebt maar een uur om het te bereiken, geen minuut meer. Vele anderen hebben voor jou geprobeerd en zijn vast gebleven in de ruimtetijd… Je bent onze laatste kans. Als we dit raadsel deze keer niet oplossen, kan een groot ongeluk aan de abdij overkomen. Dus, ben je klaar om het onmogelijke te proberen?

TARIEVEN

HOE WERKT ONZE ESCAPE?

  1. BOEK ONLINE: Selecteer de gewenste datum en uur, voer je betaalmethode naar keuze in en je bent klaar voor de escape-gaume!
  2. AANKOMST 10 MINUTEN OP VOORRAND
  3. LEEF JE AVONTUUR!
Love & Rose'ali
Love & Rose'ali
Love & Rose'ali
Love & Rose'ali
Love & Rose'ali

Escape Gaume

Rue du Curé , 1 à B-6760 Virton
+32 (0)470 28 15 14
info@escapegaume.be

Sanitaire voorzieningen zijn niet toegankelijk, neem dus uw voorzorgsmaatregelen.

De Escape Gaume is niet toegankelijk voor PBM.

De gamemaster heeft enkele kennissen in het Engels, maar de escape game kan wel in het Nederlands gespeelt worden.

escapegaume

Deel je beste herinneringen