GAUMESHOP
Het Ros Beiaardpad

Het Ros Beiaardpad

Presentatie

Het Ros Beiaardpad is een 6.5km lange pad die het Dromenpad met het Feeënpad verbindt. Omdat dit nieuwe pad veel langer en fysieker is dan onze andere thematische paden, wilden we hem nog leuker maken. Daarom hebben we een puzzelspel gemaakt dat zich gaandeweg ontvouwt en vergezeld gaat van een boek, het Grote Toverboek van Malegijs.

Geïnspireerd door het gebaar van de vier zonen Aymon, is de game verankerd in de fantastische wereld van Gaumaise-legendes.

 

Het beroemde sprookjespaard Bayard, de bewaker van het Gaumaise-woud, is verdwenen! Maugis de tovenaar heeft jouw hulp nodig om hem te vinden en de balans van de magie te redden, die wordt bedreigd door de verdwijning van zijn dappere beschermer.

 

Ga op avontuur en speel als een van de vier heldhaftige leden van het Pas Bayard-gilde: de Witte Dame van Montauban, de heks Agrippina, de Zigomar of de DJean d'Mâdy. Je hebt zeker moed nodig, maar ook inventiviteit, handigheid en ... goede benen!

 

Opgelet: om het avontuur in zijn geheel te kunnen beleven, heb je het Toverboek van Malegijs de Tovenaar nodig. Die is verkrijgbaar tegen de prijs van 15€ aan het Huis voor het Toerisme van de Gaume, via onze webside www.visitgaume.be in de Gaumeshop. Ook te koop bij de VVV-Kantoren van Virton, Florenville, Tintigny en Torgny. Er is echter een gratis versie beschikbaar via de IZITRAVEL – Het Beiaardpad-applicatie.

 

De raadsels en de route zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 10 jaar.

 • 49.60301
 • 5.54765
 • OTH-A0-005S-0J1R
  GPX-bestand downloaden

  Pratical informations

  Start place
  Virton

  Distance
  km

  Type
  te voet

  GPX-bestand downloaden

  A VIVRE EN FAMILLE

  Gaume Shop

  Discover
  Report a problem