GAUMESHOP

Het Ros Beiaardpad te Virton

Begeleiding door Malegijs de Tovenaar, ga op pad en ontmoet bosmannetjes, feeën, luchtgeesten, kabouters en andere vreemde wezens in het betoverende bos van de Gaumestreek.

Voorstelling

Het Ros Beiaardpad is een 6.5km lange pad die het Dromenpad met het Feeënpad verbindt. De Sentier Bayard is 6,5 km lang en verbindt het Dromenpad met Feeënpad. Omdat dit nieuwe pad veel langer en fysieker is dan onze andere thematische paden, wilden we hem nog leuker maken. Daarom hebben we een puzzelspel gemaakt dat zich gaandeweg ontvouwt en vergezeld gaat van een boek, het Grote Toverboek van Malegijs.

Geïnspireerd door het gebaar van de vier zonen Aymon, is de game verankerd in de fantastische wereld van Gaumaise-legendes.

Het beroemde sprookjespaard Bayard, de bewaker van het Gaumaise-woud, is verdwenen! Maugis de tovenaar heeft jouw hulp nodig om hem te vinden en de balans van de magie te redden, die wordt bedreigd door de verdwijning van zijn dappere beschermer.

Ga op avontuur en speel als een van de vier heldhaftige leden van het Pas Bayard-gilde: de Witte Dame van Montauban, de heks Agrippina, de Zigomar of de DJean d’Mâdy. Je hebt zeker moed nodig, maar ook inventiviteit, handigheid en … goede benen!

 

Opgelet: om het avontuur in zijn geheel te kunnen beleven, heb je het Toverboek van Malegijs de Tovenaar nodig. Die is verkrijgbaar tegen de prijs van 15€ op onze Gaumeshop.

Er is echter een gratis versie beschikbaar via de IZITRAVEL – Het Beiaardpad-applicatie.

 

Ook te koop bij de VVV-Kantoren van Virton, Florenville, Tintigny en Torgny.

 

De raadsels en de route zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 10 jaar.

Love & Rose'ali