GAUMESHOP

Ontsnap met éVasion

Ontdek deze zomer de prachtige Semoisvallei zonder auto dankzij éVasion, de nieuwe TEC-buslijn die Bouillon met Orval verbindt. Geniet van 63,5 km adembenemend landschap van 6 juli tot 25 augustus, zonder je zorgen te maken over parkeren.

Voor een verrijkende ervaring raden we je aan om elk zomerweekend een excursie te doen in samenwerking met de Streek Van Bouillon In De Ardennen.

Praktische Informatie :

  • De V1 éVasion TEC-lijn rijdt elke dag van de week van 6 juli tot 25 augustus en bedient 55 haltes. Je kunt de dienstregeling hier downloaden.
  • Elke dag zijn er 4 vertrekken vanuit Bouillon en 4 vanuit Orval.
  • Reis licht en vermijd zware tassen die lastig te dragen zijn tijdens het rondlopen!
  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de bushalte bent, want de volgende bus komt pas 2 uur later.
  • Raadpleeg onze lijst met restaurants in de regio.

Prijzen :

Met de éVasion-lijnen V1 en V2 kun je gratis reizen als je een HORIZON- of EXPRESS-abonnement hebt. Zonder abonnement kun je het beste een enkele reis kopen voor 3€ (90 minuten geldig) via de TEC App of de E-shop, of voor 3,50€ in de bus (alleen contante betaling). Wil je meerdere haltes op één dag verkennen? Kies dan voor het 1-daagse EXPRESS-ticket voor 8€ vooraf of 10€ aan boord, waarmee je onbeperkt kunt reizen.

Toeristische informatiepunten :

Ontdek uitjes vanuit de Streek van Bouillon in de Ardennen (in het Frans) !

Voor avonturiers die hongerig zijn naar meer, heeft VISITWallonia een kant-en-klaar driedaags programma samengesteld. Droom je al weg? Hier gebeurt het!